×
Home Informatie Blog Contact

Humor bij de ceremonie

//

Bij de mooiste dag hoort ook een lach. Humor is belangrijk in het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, je kent het. Een ceremonie op je trouwdag hoeft in mijn ogen dan ook niet strak en formeel te zijn.

Vanzelfsprekend zijn er serieuze momenten om bij stil te staan maar mijn voorkeur en die van vele bruidsparen, is een ceremonie waar het er lekker losjes en luchtig aan toe gaat en de lach de boventoon voert. Er is altijd een officieel gedeelte en dat stukje heeft uiteraard een serieuze en persoonlijke noot. Dat zorgt dat jullie belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. Maar de toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie. Elk bruidspaar wil een sfeervolle bruiloft, dat spreekt voor zich. Maar hoe creëer je dat? Een intieme locatie is een pré, net als fijn gezelschap. Maar gezelligheid en laagdrempeligheid zijn ook belangrijk. Een ceremonie waar een traantje mag worden weggepinkt maar waar ook veel wordt gelachen, is een bewuste keuze. Houden jullie van een spontane ceremonie en staat genieten in jullie leven centraal? Kies dan ook voor de lach.

​Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag die draait om jullie geluk, maar ook de emoties van de gasten horen bij jullie trouwdag en dat valt of staat met het mooiste trouwverhaal. Dat vraagt om maatwerk. Hoe luchtig het kan en mag zijn bepaal je samen met de Babs. Grappen gaan natuurlijk nooit ten koste van het bruidspaar of de gasten. Maar dan nog blijft er genoeg over om het meer dan vrolijk te maken. De huwelijksvoltrekking is een feest en op een feest mag natuurlijk ook flink gelachen worden. Hoe meer hoe beter zelfs. Humor zorgt immers voor ontspanning en dat is soms broodnodig en de zenuwen weg te halen. Met mooie, luchtige verhalen wordt het mooier, zo simpel kan het zijn. De ceremonie draait om jullie en wanneer jullie genieten, genieten de gasten ook. Dan is het voor iedereen geslaagd.