×
Home Informatie Blog Contact

Wat voor vervoer?

//

Een koets, een bakfiets of een Ferrari? Een oldtimer of iets blinkends, recht uit de showroom met de strik er nog om? Een cabrio? Een tractor? Een koets met een serie paarden? Een koets met een koe, ook dat kan. Een (huwelijks)bootje? Samen roeiend naar het altaar. Een antieke Engelse dubbeldekker met alle gasten? Een golfkarretje, een motor al dan niet met zijspan, een roze Vespa scooter, een bakfiets? Als het rolt dan kan het. En speelt budget geen rol, denk dan groots: huur een helikopter!

Bijzonder  vervoer op jullie trouwdag is niet alleen heel handig om jullie op de plaats van bestemming te brengen, maar staat ook leuk op de foto’s en kan zorgen voor een groots entree. Het is daarom belangrijk om vervoer te kiezen dat goed bij jullie, het thema en het budget past. Dat vraagt een serieuze voorbereiding en het ritje van je leven laat je dan ook niet over aan oom Theo. Of hij moet toevallig eigenaar zijn van een Maserati. Je gaat trouwen met de partner van je dromen dus wil je ook dat je vervoer om te dromen is. Voor jullie, maar misschien ook voor de gasten. Laat het trouwvervoer daarom een wezenlijk onderdeel zijn van het thema van jullie bruiloft. Een oud Volkswagenbusje past beter bij jullie vintage bruiloft dan een dikke BMW. Denk ook na over bloemen of linten op het trouwvervoer, zorg dat het bij het rijtuig en bij het thema past en vergeet niet om dit mee te nemen in jullie budget.

Zorg voor een chauffeur, dat is niet alleen chique, maar ook veiliger dan zelf sturen terwijl de zenuwen door je lijf gieren. Check of de geplande dubbeldekker wel onder het viaduct door kan. Rijd de route een keer. Check of er parkeergeld nodig is en regel een plan B bij regen. Zeker wanneer je met de bakfiets komt. En trouw je in een Mini of Fiatje 500? Samen opgevouwen, ook leuk. Maar bij een lange rit kan de jurk, en ook het pak natuurlijk, dan helemaal verkreukeld zijn. Een royale jurk met sleep moet natuurlijk wel genoeg ruimte krijgen! En wil je blikjes achter de auto, de bekende oude traditie bedoeld om boze geesten te verjagen met het gerammel. Het kan, maar je kunt tegenwoordig ook de radio wat harder zetten.